Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Uzený vývar

Zpět
  • Autor: avery
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev50
Celer řapíkatý35
Pór42
Brokolice110

Energetická hodnota celkem: 366 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 183 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vyvaříme uzené maso na francouzské brambory. Maso vyjmeme, vložíme zeleninu a uvaříme doměkka.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři